Aš tikriausiai visą savo gyvenimą taip ir neapsispręsiu ar labiau mėgstu
tradicinius cepelinus ar šiuos naminius virtų bulvių didžkukulius su mėsa. Tikriausiai viskas pagal tos dienos nuotaiką, kartais sugalvoju pasigaminti tokius, o kartais kitokius.
Man asmeniškai skaniausia šiuos didžkukulius ruošti su virta triušiena, kurią išvirus aš sumalu. Triušiena yra lengva mėsa, todėl pavalgius patiekalas ne tiek daug apsunkina skrandį, kaip su kiaulienos ar jautienos faršu. Žinoma, jei po ranka neturite triušienos, drąsiai rinkitės savo pamėgtą mėsą. Bus dar geriau, jei faršą susimalsite patys, o ne naudosite pirktinį, nes jame yra papildomų nereikalingų priedų, kurių yra dedama tam, kad prailginti galiojimo laiką, tačiau skonio tai visai neprideda. Einame gaminti!
Autelija
Atsakyti
Genutė
Atsakyti
Silvija
Artūras
Tina
Nijolė.
Atsakyti
Onute
Atsakyti
Kiaušinis