1. Iš pradžių visus sūrymo ingredientus užpilame vienu litru vandens ir užviriname.
2. Per tą laiką kruopščiai nuplauname lašinius, nusausiname ir perpjauname juos į dvi dalis.
3. Tada dedame lašinius į marinatą ir verdame 25 minutes nuo užvirimo momento ant vidutinio kaitrumo ugnies.
4. Palikite atvėsti sūryme per visą naktį.
5. Po to česnaką sutriname su pipirais.
6. Išimame lašinius iš marinato, nusausiname ir įtriname česnakų mišiniu.
7. Paskui suvyniojame kiekvieną gabaliuką į maistinę plėvelę. Jeigu planuojate suvalgyti lašinius per savaitę, laikykite šaldytuve, jei ne - dedame į šaldiklį. Skanaus!
8. Rekomendacija: Daugiau lašinių receptų rasite: Lašinių receptai.
baba.
jie paprasčiausiai virti. ir jokia naujiena
Atsakyti
Kazimiera
As dariau.Gaunasi kaip karsto rukymo. Skanus😋.Nuo paprastai virtu tikrai skiriasi.
Nuo kada
Mėsa išverda per 25 min?
Vidmantas
Tai kad čia virti ir dažyti karšto paruošimo lašiniai. Ir mano nuomone, tą skonį duoda tik prieskoniai pipirai, česnakai ir t.t.
Atsakyti
Bandykim nusipirkt tikrai kaimiskai rukytu lasiniu.Sansai artimi nuliui.Visur mirkyti marmale ,kepant dvokia,perpjovus blizga puslelemis.Karstai mirkyti ir saltai mirkyti.Produktas dazniausiai neatitinka pavadinimo
Atsakyti
Greta
O iš kur gauti svogūnų lukštu jei reikia didesniam kiekiui lašinių.
Atsakyti
Arturas Zakalskis
Svogunu lukstai del spalvos,o lengva rukytu lasiniu poskoni duoda slyvos. Daznai darau su sonine,bet verdu gera valanda,priestai mesa palaikau para itrinta cesnaku,lauru,pipirais,druska,truputis cukraus.Tokiu principu ir sudau,tik ilgiau laikau kambario temperaturoje kol atsiranda sultys apie 4-5dienas.
Atsakyti
baba.
Atsakyti
Kazimiera
Nuo kada
Vidmantas
Atsakyti
Vida
Atsakyti
Augis
Atsakyti
Greta
Atsakyti
Arturas Zakalskis
Atsakyti