Šį kartą noriu su Jumis pasidalinti nesaldžių spurgų receptu. Lietuvoje jos gal ir nėra įprastos, bet va Ispanijoje jos itin mėgiamos. Šios menkių spurgos toje šalyje yra tradicinis Velykų patiekalas. Taip pat, jei nežinojote, įdomus faktas: Velykos Ispanijoje švenčiamos visą savaitę. Ji yra vadinama Semana Santa (išvertus į lietuvių kalbą "šventa savaitė"). Miestai bei miesteliai turi savo religingas procesijas, kurių metu yra išnešami "pasivaikščioti" šventieji taip juos pagerbiant.
Nepasakosiu labai daug aš apie Ispanų tradicijas, nes tikrai nelabai jas pažįstu. Bet kai lankiausi, tai labai patiko pažiūrėti. O dabar bėgam gaminti nesaldžių spurgyčių.
Iš nurodytų ingredientų kiekių gaunasi ~30 spurgų.
Atsakinėjama į Komentarą