Anksčiau šį kondensuoto pieno pyragą su kokoso drožlėmis kepdavau tikriausiai kiekvieną mėnesį, vėliau jo vietą užėmė kiti kepiniai, o šis kiek užsimiršo. Kai pasižiūrėjau į vienišą kondensuoto pieno skardinę paliktą spintelėje, nusprendžiau, kad jau pats laikas vėl jį išsikepti.
Norėjau išbandyti kiek kitokį, tarytum tropinį jo variantą, dėl to į vidų įdėjau cukruotų apelsino žievelių, o paviršių apibarsčiau kokoso drožlėmis. Apelsino žievelės buvo pati didžiausia mano klaida, jos tik trukdo aksominiam kondensuoto pieno skoniui, kurio norisi kuo daugiau. Jokiu būdų jų nerekomenduoju dėti. O štai kokoso drožlės idealiai tinka, nors be jų taip pat būtų labaiskanu. Apskritai valgydama galvojau, kad iš šios tešlos išeitų nuostabus biskvitas, pavyzdžiui
braškiniam tortui.
Būtinai išsikepkite, tikrai pažadu, kad įsimylėsit šį drėgną ir kvapnų pyragą. Juolab, kad jeigu savo namuose turite saldinto sutirštinto pieno, tai likę produktai tikrai būna kiekvienuose namuose.