Pikantiškas vištienos šašlykas su sezamų sėklomis

Ingredientai

    • 1,2 kg vištienos krūtinėlės
    • 1 šaukštas sezamų
    • aliejaus
    • 6 česnako skiltelės
    • 40 g tarkuotos imbiero šaknies
    • 200 ml sojų padažo
    • nedidelis gabalėlis aitriosios paprikos
    • 5–8 šaukštai sezamų sėklų
    • druskos

    Recepto paruošimas

  1. 1. Vištieną supjaustykite nedideliais gabalėliais. Marinatui sezamų aliejų sumaišykite su tarkuotu imbieru, smulkinta aitriąja paprika, česnakais ir sojų padažu.
  2. 2. Gautame marinate gerai išmaišykite mėsą ir palikite pastovėti bent valandą. Mėsos gabaliukus suverkite ant šaltame vandenyje išmirkytų medinių iešmelių ir kepkite ant žarijų.
  3. 3. Iškepusius kepsnius pabarstykite sezamų sėklomis.

Atsiliepimai

Tortilijos su vištiena, avokadais, paprikomis ir padažu
(5)
Pica su vištiena, rūkyta šonine ir obuoliais
(2)
Chicken stir try - vištienos ir daržovių troškinys
(3)
Naminiai tortilijų kebabai su vištiena ir feta
(1)