1. Iš pradžių sviestą išsukame mikserio pagalba su cukrumi, po to sudedame plakdamos po vieną kiaušinį, kad geriau išsimaišytų ir gautųsi vientisa puri masė.
2. Tada supilame amaretto ir palaipsniui supilame miltus sumaišytus su kepimo milteliais.
3. Gausis labai puri masė, ją supilame į sviestu išteptą ir miltais (galima ir be miltų) pabarstytą kepimo formą.
4. Sudedame nuplautas, išdarinėtas slyvutes viduriukų į viršų, apibarstome keliais šaukštais cukraus ir užbarstome migdolų plokštelėmis.
5. Kepame iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 30-40 minučių (priklausomai nuo turimos orkaitės) arba kol gražiai apskrus bei įsmeigtas medinis pagaliukas lieka sausas. Skanaujame!
6. Rekomendacija: Daugiau pyragų receptų rasite: Pyragai.