Receptas: Arbatos Pyragas

Ingredientai

    • miltai: 300 gramų
    • arbata: 350 mililitrų (įprastai naudoju paprastą juodą)
    • razinos: 200 gramų
    • cukrus: 200 gramų
    • aliejus: 50 mililitrų
    • kakava: 3 valgomųjų šaukštų
    • kepimo milteliai: 2 arbatinių šaukštelių
    • kiaušiniai: 1
    • apelsinai: 1 (tiek žievelės, tiek sulčių)
    • cinamonas: 1 arbatinio šaukštelio

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių orkaitę įkaitiname iki 180 laipsnių temperatūros. Ištepame su riebalais 23 centimetrų kepimo formą. Razinas užpilame su karšta arbata bei padedame į šalį.
  2. 2. Tuomet persijojame kartu miltus, cinamoną, kakavos miltelius bei kepimo miltelius, įmaišome cukrų. Supilame razinas su arbata, suplaktą kiaušinį, aliejų, apelsino žievelę bei sultis ir viską gerai išmaišome.
  3. 3. Po to kepame maždaug 45 minutes. Puošiame pagal savo norus ir fantaziją.:) Patiekiame ir mėgaujamės!
  4. 4. Rekomendacija: Daugiau pyragų receptų rasite: Pyragai.

Atsiliepimai

Schichttorte - šakočio pusbrolis pagal Beatą
(1)
Šokoladinis apelsinų pyragas su šilkiniu šokolado kremu
(5)