Šilkiniai virtų bulvių kukuliai su mėsa – tikra komforto maisto klasika, puikiai tinkantis sotiems pietums ar vakarienei. Minkšti, švelniai krakmolingi bulviniai kukuliai slepia gardų įdarą. Įdarui mėsa, kepinta svieste su svogūnais, suteikia intensyvumo ir malonios tekstūros.
Patiekalą papildo kreminis padažas su šonine – subtiliai rūkytas, pikantiškas ir šiek tiek grietinėlės sušvelnintas. Kukuliai, išvirti iki tobulumo, yra gardžiai minkšti ir tiesiog tirpsta burnoje. Šis sotus ir kvapnus patiekalas tikrai sušildys ir pradžiugins bet kurią dieną.
Autorės komentaras - įdarą galite pritaikyti pagal savo skonį – ar tai būtų kvapni jautiena, kreminė varškė, ar grybų mišinys.
Redaktorės Vaidos komentaras - įdaras papildo patiekalą, tačiau ne mažiau skanu tokie kukuliai ir be įdaro, tiesiog patiekti su grietine.