Šiltos kinvos salotos su juodosiomis pupelėmis ir brokoliais – tai tobulas vasaros patiekalas, kuris suteiks jums energijos ir neperkraus organizmo karštą dieną. Šis patiekalas jungia švelnų kinvos skonį, maistingas juodąsias pupeles ir gaivius brokolius į harmoningą derinį, kuris ne tik skaniai atrodo, bet ir suteikia visų reikalingų maistinių medžiagų. Kinva, dar žinoma kaip bolivinė balanda, yra senovinis grūdas, kuris buvo inkų civilizacijos pagrindinis maistas ir dabar pripažįstamas kaip supermaistas dėl savo aukštos maistinės vertės. Šios salotos yra greitai pagaminamos, maistingos ir puikiai tinka aktyviam gyvenimo būdui.
Galimos ingredientų alternatyvos
Reklama
Patiekalo gaminimo patarimai Kinvą visada gerai nuplaukite prieš verdant, kad pašalintumėte kartumo skonį, kurį gali suteikti natūralūs saponinai. Geriausia kinvą virti santykiu 1:2 (1 dalis kinvos, 2 dalys vandens). Daržoves troškinkite trumpai, kad jos išliktų traškios ir išsaugotų daugiau maistinių medžiagų. Jei ruošiate salotas iš anksto, laimo sultis geriausia įmaišyti tik prieš patiekiant, kad išsaugotumėte šviežią skonį. Norint sotesnio patiekalo, galite įdėti kepintų saulėgrąžų ar moliūgų sėklų.