Sodri trinta pomidorų sriuba – tai tikras komforto maistas, kuris sušildys ir pradžiugins savo intensyviu skoniu. Pagaminta iš sunokusių, sultingų pomidorų, ši sriuba pasižymi giliu ir turtingu pomidorų aromatu, kuris sustiprėja ilgesnio troškinimo metu. Kiekvienas šaukštas šios tirštos sriubos apgaubia šiluma ir gaiva, subtiliai subalansuotu rūgštumo ir saldumo deriniu. Švelniai prieskoniais pagardinta, trinta pomidorų sriuba tampa dar sodresnė ir kvapnesnė, o kreminė tekstūra suteikia jai nepaprastai malonų pojūtį burnoje. Patiekta su šviežia duona ar skrudintais skrebučiais, ši sriuba yra nepakeičiamas pasirinkimas tiek jaukiam vakarui, tiek lengviems pietums.
Redakcijos momentaras - prieš sriubą sutrinant galima ją pagardinti kokosų pienu ar augaline grietinėle. Jos įpylus, sriubą dar reiktų pakaitinti, gerai išmaišyti ir tuomet sutrinti. trin
Atsakinėjama į Komentarą