1. Pirmiausia spagečius išvirkite taip, kaip nurodyta ant jų pakuotės.
2. Tuomte vištieną supjaustykite mažais kubeliais. Svogūną bei česnaką susmulkinkite, apkepkite alyvuogių aliejuje ir svieste, sudėkite vištienair maždaug keletą minučių pakepinkite, pasūdykite, pagardinkite pipirais. Po to, sudėkite supjaustytus pomidorus ir viską dar apie porą minučių kepinkite (jei reikia galite įpilti truputį vandens, nes nereikia, kad mėsa skrustų, reikia, kad ji troškintųsi). Paskui į keptuvę su vištiena supilkite grietinėlę bei viską kaitinkite ant silpnos ugnies dar keletą minučių, kol grietinėlė sutirštės bei galiausiai padažą pagardinkite sutarkuotu parmezanu.
3. Patiekite ant makaronų uždėjusios porą šaukštų vištienos su gautu grietinėlės padažu. Skanaukite!