1. Iš pradžių saliero šaknį bei morkas nuskutame ir supjaustome arba sutarkuojame šiaudeliais. Porą supjaustome griežinėliais. Tada daržoves apkepame aliejuje. Prieš bebaigiant kepti pasūdome, išspaudžiame česnaką ir dar šiek tiek pakepame. Užpilame žuvų padažą bei gerai išmaišome.
2. Tuomet vištieną supjaustome juostelėmis. Pabarstome česnakine druska bei pipirais. Paliekame marinuotis. Pievagrybius supjaustome skiltelėmis bei apkepame aliejuje. Pasūdome. Papriką supjaustome plonomis juostelėmis bei apkepame aliejuje. Iškepame vištieną.
3. Prieš pradedant vynioti suktinukus, atvėsiname daržoves bei vištieną. Atskiriame atšaldytos tešlos lakštą. Likusią tešlą užklojame drėgna šluoste. Tešlos lakštą padedame kampu į save. Ties arčiau esančiu kampu dedame juostelę morkų bei salierų įdaro. Ant viršaus dedame vištieną, pievagrybius bei papriką. Standžiai suvyniojame suktinuką iki pusės. Užlenkiame šonus bei pabaigiame vynioti. Jei tešlos kraštai nesilaiko, patepame kiaušinio baltymu.
4. Po to verdame gerai įkaitintame aliejuje po maždaug 2-3 minutes iš abiejų pusių. Išėmusios nusausiname ant virtuvinio rankšluosčio. Patiekiame su salotomis bei padažu. Skanaujame!