1 šaukštas citrinžolių, tik smulkiai pjaustyta baltoji dalis
1/4 – 1/2 arbatinio šaukštelio džiovintų čili dribsnių
1 pjaustytas bok choy
1 1/2 šaukšto žuvų padažo
1 1/2 šaukšto rudojo cukraus
1/4 puodelio laimo sulčių
1/4 puodelio pjaustytos kalendros
Recepto paruošimas
1. Virkite ryžių makaronus pagal instrukciją ir nusausinkite. Sukarpykite jeigu per ilgi.
2. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir itin aukštoje temperatūroje kepkite vištieną apie 5 minutes.
3. Suberkite citrinžoles, česnaką, čili ir kepkite 2 minutes. Sudėkite bok choy ir kepkite dar 2 minutes. Suberkite makaronus ir žuvies padažo, rudojo cukraus ir laimo sulčių mišinį ir kaitinkite. Įmaišykite kalendrą.