Tiršta sriuba su mėsa | Receptas

2017-10-17 Autorius oSkanu.lt

Tiršta sriuba su mėsa | Receptas

Ingredientai

    • svogūnai: 2
    • česnakas: 4 skiltelių
    • aitriosios paprikos: 1
    • morkos: 2
    • kiaulienos sprandinė: 500 gramų
    • smulkintos petražolės: 2 šaukštų
    • bulvės: 4-5
    • sultinys: 2 litrų
    • džiovinti čiobreliai: 1 šaukštelio
    • druska
    • pipirai
    • aliejus

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pradžioje aliejuje pakepinkite susmulkintus svogūnus, česnakus, sutarkuotas morkas, aitriąją papriką, kol suminkštės.
  2. 2. Tuomet dėkite apkepintas daržoves į puodą, kuriame virsite sriubą. Kiaulieną supjausykite nedideliais gabalėliais bei keptuvėje apkepinkite su paprikos milteliais ir čiobreliais.
  3. 3. Tada dėkite į puodą su daržovėmis, užpilkite sultiniu, berkite susmulkintas petražoles, druską, pipirus, susmulkintas bulves ir virkite maždaug 90 minučių. Skanaukite!

Atsiliepimai

Mindaugas

Pagaminau.. labai lengvo skonio... labai soti... labai lengvai paruošiama... vienu žodžiu, skanumėlis!
Atsakyti
Paprikų sriuba su morkomis
(1)
Tobula trinta pomidorų sriuba
(2)
Miško grybų sriuba su sorų kruopomis
(1)
Aštri jūros gėrybių sriuba
(1)
Ultra kreminė tiršta brokolių ir žaliųjų lęšių sriuba 🥦
(1)
Veganiška burokėlių sriuba
(1)