Troškinys su pepperoni pipirais

Ingredientai

    • mėsa: 300-500 gramų (naudota kiauliena)
    • morkos: 2-3
    • saliero stiebai: 2 (galima keisti poru)
    • cukinijos: 1
    • pepperoni žalieji pipirai: 4-5
    • sojos padažas
    • pomidotų tyrė
    • pipirai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių morkas supjaustykite griežinėliais bei pakepinkite įkaitintoje keptuvėje ant aliejaus maždaug 3-5 min. Tada mažais gabaliukais susipjaustykite mėsą (aš namie turėjau kiaulienos kumpio), sudėkite prie morkų, pakepinkite kol mėsytė dailiai apkeps, sudėkite supjaustytus saliero stiebus, pepperoni pipirus, cukiniją bei viską apšlakstykite sojos padažu ir dar keletą minučių pakepinkite.
  2. 2. Po to supilkite pomidorų tyrę, uždenkite keptuvę dangčiu bei patroškinkite, bebaigiant troškintis užbarstykite šiek tiek pipirų ir viskas, jokiu prieskonių, nei druskos nebereikia. Mėgaukitės!
  3. 3. Pastebėjimas: Mes pasirinkome valgyti su ryžių formos makaronais (man jie itin patinka, rekomenduoju ir Jums), prieš patiekiant dar apibarsčiau svogūno laiškais.
  4. 4. Rekomendacija: Daugiau receptų iš kiaulienos rasite: Kiaulienos patiekalai.

Atsiliepimai

Vengriškas šernienos troškinys
(2)
Troškinta stirniena marinuota rūgpienyje
(3)
Vieno puodo vakarienė: Jautienos troškinys su baklažanais
(1)