Veganiški amerikietiški blyneliai

2020-08-02 Autorius Sigita Cooks

Veganiški amerikietiški blyneliai
Tai yra patys skaniausi, paprasčiausi ir puriausi ir visokie kitokie -iausi veganiški blyneliai, kuriuos man pačiai kada teko savo gyvenime ragauti. Labai labai panašūs į tuos tikrus amerikietiškus blynelius. Klevų sirupas, prie jų tiesiog privalomas, bet tinka ir kiti pagardai. ;)

Ingredientai

    • kvietiniai miltai: 190 gramų
    • krakmolas: 2 valgomųjų šaukštų
    • kepimo milteliai: 1 valgomojo šaukšto
    • vanilinis cukrus: 1 arbatinio šaukštelio
    • cukrus, agavų arba klevų sirupas: 3 valgomųjų šaukštų
    • obuolių actas: 1 valgomojo šaukšto
    • augalinis pienas: 250 mililitrų (migdolų arba sojų tinka labiausiai)
    • saulėgrąžų arba rapsų aliejus: 4 valgomųjų šaukštų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia miltus, krakmolą, kepimo miltelius bei vanilinį cukrų sumaišome tarpusavyje.
  2. 2. Tada į sausų ingredientų mišinį supilame visus likusius produktus. Išmaišome iki vientisos, ganėtinai tirštos kreminės konsistencijos.
  3. 3. Tuomet ant mažos ugnies įkaitiname sausą, nepridegančią keptuvę.
  4. 4. Į keptuvę pilame tešlos (vienam blyneliui maždaug 2 valgomuosius šaukštus.) ir kepame, kol paviršiuje susidarys burbuliukai.
  5. 5. Po to apverčiame.
  6. 6. Iškepusius blynelius valgome iškart! Su klevų sirupu bei uogomis nerealiai skanu !
  7. patiekti veganiški amerikietiški blyneliai
  8. 7. Rekomendacija: Daugiau blynelių receptų rasite: Blyneliai.
Skrebučiai arba krutonai
(2)
Veganiškas - Indiškas palak tofu panyras su špinatais ir žirneliais
(2)
Veganiškas meksikietiškas dubuo su tofu ir tortilijų traškučiais
(1)
Veganiškas šokoladinis tortas su lengvai šokoladiniu kremu
(5)
Grikiai su soja
(1)