Veganiški kakaviniai blynai

2018-01-25 Autorius Veg4U

Veganiški kakaviniai blynai

Ingredientai

    • pilno grūdo miltai: 2 stiklinių
    • kakavos milteliai: 2 šaukštų (arba kerobas)
    • maltų linų sėmenys: 1 šaukšto
    • šiltas vanduo: 2 šaukštų
    • soda: 1 arbatinio šaukštelio
    • obuolių actas: 1 šaukšto
    • cukrus: 3 šaukštų (arba agavų sirupas)
    • druska: žiupsnelio
    • vanduo: 1 stiklinės
    • kokosų aliejus (kepimui)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia į dubenį supilame miltus, kakavą, cukrų bei druską.
  2. 2. Tuomet linų sėmenis užpilame 2 šaukštais šilto vandens, išmaišome kol sėmenys išbrinks.
  3. 3. Tada sodą užpilame obuolių actu bei išmaišyti. "Nugesinta" soda turi užputoti.
  4. 4. Po to išbrinkusius sėmenis bei "nugesintą" sodą supilame į tešlą.
  5. 5. Įpilame stiklinę vandens bei viską gerai išmaišome. Iškepame ant kokosų aliejaus. Skanaujame!
  6. 6. Pastebėjimas: Linų sėmenis susmulkiname blenderyje ar kavamalėje.
Recepto autorius Veg4U

Atsakinėjama į Komentarą

Sodri trinta pomidorų sriuba
(1)
Sveika vegetariška burokėlių sriuba su lęšiais
(4)
Ryžių ir pupelių kepsneliai su riešutų sviesto padažu
(1)
Tofu "žuvies" piršteliai
(1)
Veganiška beglitiminė moliūgų tarta - pyragas
(1)
Keptas tofu sūris su saldžia bulve
(1)