Šį kartą noriu Jums pristatytą veganišką patiekalą (patiks ne veganams ar vegetarams), kuris labai tinka tingiai dienai, kai norisi, kad orkaitėje didžiąją darbo dalį padarytu už Jus. Pastaruoju metu vienas iš mano pačių mėgstamiausių patiekalų tapo orkaitėje kepta saldžioji bulvė. Bet būtent orkaitėje, o ne kur kitur. Užteks ją nuplauti, po to įdėti į orkaitę bei iškepti. Man ji net skani viena, bet, žinoma, valgome tik ne tik kas skanu, bet ir sotu. Tad saldžioji bulvė su grikiais, rudomis pupelėmis nuostabus pietų arba vakarienės pasirinkimas. Tokį patiekalą itin lengva pagaminti, jis galima net sakyti pasidaro pats, pavyks net virtuvės naujokams! Žinoma, reikia šiek tiek palaukti kol iškepa bulvės, išverda grikiai, bet savo pastangų įdėti daug nereikia, o skonis iš tiesų puikus! Pupelės tiks bet kurios rūšies, bet rudosios turi ganėtinai neutralų skonį, todėl neužgožia skaniųjų saldžiųjų bulvių.