Veganiškus ikrai iš chia sėklų, sojos padažo, ir nori lapų

Autorius apie receptą

Kai patį pirmą kartą užmačiau veganiškų ikrų receptą, tai pagalvojau, kad tokie ikrai skoniu visai nebus skoniu panašūs į tikrus ikrus. Bet aš nebūčiau aš, jei nenuspręsčiau išmėginti, nes labai įdomu. Ir .. mano nuostabai gavosi labai gero skonio ikrai, kuriuos galima panaudoti kaip užtepėlę. Skonis tikrai nuostabus, o darbo tik 5 minutės. Tik teks palaukti dar kokias 4 valandas, kol jie pabus šaldytuve.

Ingredientai

    • chia sėklos: 2 valgomųjų šaukštų
    • sojos padažas: 2 valgomųjų šaukštų
    • vanduo: 7 valgomųjų šaukštų
    • nori (dumblių) lapai: 2

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia chia sėklas užpilkite sojų padažu ir vandeniu.
  2. 2. Nori lapus susmulkinkite ir suberkite į sėklas.
  3. 3. Gerai išmaišykite bei paliekame užkandį brinkti mažiausiai 4 valandas.
  4. 4. Aš pati įprastai pagaminu iš vakaro, padedu į šaldytuvą ir ryte jau skanauju gardžius sumuštinius su duona ir rukola. Pamėginkite ir Jūs!
  5. 5. Rekomendacija: Daugiau veganiškų receptų rasite: Veganiški patiekalai.

Atsiliepimai

Danguolė

Nors nesu veganė ir net ne vegetarė tačiau kai paragavau labai patiko ir tikrai gaminsiu ir vaišinosi savo draugus .
Atsakyti
Tofu iešmeliai su daržovėmis
(1)
Veganiškas Mac and Cheese su moliūgų padažu
(1)
Ultra kreminė tiršta brokolių ir žaliųjų lęšių sriuba 🥦
(1)
Skrebučiai arba krutonai
(2)
Veganiški moliūgų Mac & Cheese makaronai su kokosų kremu
(1)