Veganiškus ikrai iš chia sėklų, sojos padažo, ir nori lapų

2021-02-23 Autorius Ingrida - Kviečiu į virtuvę

Veganiškus ikrai iš chia sėklų, sojos padažo, ir nori lapų
Kai patį pirmą kartą užmačiau veganiškų ikrų receptą, tai pagalvojau, kad tokie ikrai skoniu visai nebus skoniu panašūs į tikrus ikrus. Bet aš nebūčiau aš, jei nenuspręsčiau išmėginti, nes labai įdomu. Ir .. mano nuostabai gavosi labai gero skonio ikrai, kuriuos galima panaudoti kaip užtepėlę. Skonis tikrai nuostabus, o darbo tik 5 minutės. Tik teks palaukti dar kokias 4 valandas, kol jie pabus šaldytuve.

Ingredientai

    • chia sėklos: 2 valgomųjų šaukštų
    • sojos padažas: 2 valgomųjų šaukštų
    • vanduo: 7 valgomųjų šaukštų
    • nori (dumblių) lapai: 2

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia chia sėklas užpilkite sojų padažu ir vandeniu.
  2. 2. Nori lapus susmulkinkite ir suberkite į sėklas.
  3. 3. Gerai išmaišykite bei paliekame užkandį brinkti mažiausiai 4 valandas.
  4. 4. Aš pati įprastai pagaminu iš vakaro, padedu į šaldytuvą ir ryte jau skanauju gardžius sumuštinius su duona ir rukola. Pamėginkite ir Jūs!
  5. 5. Rekomendacija: Daugiau veganiškų receptų rasite: Veganiški patiekalai.
Recepto autorius Kviečiu į virtuvę

Danguolė

Naudingas
(0)
Nors nesu veganė ir net ne vegetarė tačiau kai paragavau labai patiko ir tikrai gaminsiu ir vaišinosi savo draugus .
Atsakyti

Aaa

Naudingas
(0)
Pasigaminau,labai patiko
Atsakyti

Atsakinėjama į Komentarą

Trinta veganiška keptų morkų sriuba
(3)
Morkų pyragas be kiaušinių
(1)
Veganiškas Čili troškinys
(1)
Veganiški "sūrio" pyragėliai Valentinui
(1)
Tofu ir avinžirnių stir fry
(4)
Veganiški amerikietiški blynai
(1)
Tofu su kalafiorų "ryžiais"
(2)