Veganiškus ikrai iš chia sėklų, sojos padažo, ir nori lapų

2021-02-23 Autorius Ingrida - Kviečiu į virtuvę

Veganiškus ikrai iš chia sėklų, sojos padažo, ir nori lapų
Kai patį pirmą kartą užmačiau veganiškų ikrų receptą, tai pagalvojau, kad tokie ikrai skoniu visai nebus skoniu panašūs į tikrus ikrus. Bet aš nebūčiau aš, jei nenuspręsčiau išmėginti, nes labai įdomu. Ir .. mano nuostabai gavosi labai gero skonio ikrai, kuriuos galima panaudoti kaip užtepėlę. Skonis tikrai nuostabus, o darbo tik 5 minutės. Tik teks palaukti dar kokias 4 valandas, kol jie pabus šaldytuve.

Ingredientai

    • chia sėklos: 2 valgomųjų šaukštų
    • sojos padažas: 2 valgomųjų šaukštų
    • vanduo: 7 valgomųjų šaukštų
    • nori (dumblių) lapai: 2

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia chia sėklas užpilkite sojų padažu ir vandeniu.
  2. 2. Nori lapus susmulkinkite ir suberkite į sėklas.
  3. 3. Gerai išmaišykite bei paliekame užkandį brinkti mažiausiai 4 valandas.
  4. 4. Aš pati įprastai pagaminu iš vakaro, padedu į šaldytuvą ir ryte jau skanauju gardžius sumuštinius su duona ir rukola. Pamėginkite ir Jūs!
  5. 5. Rekomendacija: Daugiau veganiškų receptų rasite: Veganiški patiekalai.

Danguolė

Nors nesu veganė ir net ne vegetarė tačiau kai paragavau labai patiko ir tikrai gaminsiu ir vaišinosi savo draugus .
Atsakyti
Veganiški kalafioro "sparneliai"
(1)
Tofu su kalafiorų "ryžiais"
(2)
Naminis augalinis feta sūris
(1)
Marinuoto tofu vieno kąsnio užkandis su agurkais
(1)
Veganiškas tinginys su kokosų pienu
(22)
Pankolio salotos
(4)