Šaldytuve turėjau žiedinių kopūstų, dar kitaip vadinamų kalafiorų ir makaronų. Vis galvojau ką čia pagaminus. O mėsos visai nenorėjau, nors šiaip ją labai mėgstu ir jos man reikia bene kasdien. Pradėjau svarstyti, kad visai neblogai išeitų apkepas su sūriu. Ir galiu pasakyti, kad mano eksperimentas labai puikiai pasiteisino. Tokius patiekalus dar mėgstu ir dėl to, kad nemažai darbo padeda atlikti orkaitė, o tai didžiulis privalumas, nes per tą laiką galiu paskaityti knygą ar užsiimti kokia kita mėgstama veikla.
Galiu tik pasakyti, kad jeigu mėgstate sūrį, tai jo galite dėti net dar daugiau nei įdėjau aš. Kai kitą kartą gaminsiu būtinai taip ir padarysiu pati.
Atsakinėjama į Komentarą