1. Iš pradžių vištienos blauzdeles įtriname su druska ir pipirais, pašlakstome aliejumi bei dedame į kepimo indą. Kepame iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug pusvalandį, kol dailiai apskrus.
2. Tuo tarpu, supjaustome norimo dydžio čili pipirą, svogūną ir morkas (aš morkas sutarkavau).
3. Tuomet įkaitiname keptuvę bei suberiame visus prieskonius: karį, kardamono sėklas, gvazdikėlius, cinamoną bei sususmulkintą imbiero šaknį. Maišydamos apkepiname kelias minutes. Sudedame susmulkintas daržoves, išmaišome bei patroškiname maždaug 5 minutes. Supilame kokosų pieną ir vandenį, išmaišome. Užvirus išjungiame viryklę bei paliekame.
4. Po to iškepusias vištienos blauzdeles sudedame į keptuvę su daržovėmis bei uždengusios dangčiu patroškiname dar kelias minutes. Patiekiame su virtais ryžiais (jeigu juos mėgstate). Skanaujame!
5. Pastebėjimas: Labai džiaugiuosi, kad išbandžiau šį receptą. Kvapas bei skonis tikrai gardūs, kad norisi valgyti dar ir dar. Tikrai labai nustebau, kaip nuostabiai pavyko, rekomenduoju ir Jums!