Vištienos gabalėliai, marinuoti grietinėlėje ir paniruoti džiūvėsėliais

2017-10-17 Autorius Jurgittos receptai

Vištienos gabalėliai, marinuoti grietinėlėje ir paniruoti džiūvėsėliais
Grietinėlėje marinuota vištiena gaunasi itin minkšta bei labai švelnaus skonio!

Ingredientai

    • vištienos file: 400 gramų
    • grietinėlė: 100-150 mililitrų
    • vištienos prieskoniai (arba kitokie mėgiami)
    • smulkinti džiuvėsėliai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pradžioje vištieną supjaustykite nedidelėmis juostelėmis. Pabarstykite vištienos prieskoniais (arba kitais mėgiamais prieskoniais). Gerai išmaišykite, kad visi gabaliukai apsivoliotų prieskoniuose. Užpilkite grietinėlę bei viską išmaišykite.
  2. 2. Marinuokite ne mažiau 3-4 valandų. Po to apvoliokite kiekvieną gabaliuką džiūvėsėliuose bei kepkite gerai įkaitintoje keptuvėje didesniame, nei įprasta, aliejaus kiekyje, kol gražiai apskrus.
  3. 3. Patiekite su ryžiais ir sojos arba bet kokiu kitu mėgiamu padažu. Skanaus!
Makaronai su vištiena, pomidorų padažu ir sūriu
(5)
Aitrūs sparneliai su pelėsinio sūrio padažu
(1)
Vištienos ir moliūgų troškinys / karis su paprikomis
(3)
Suvožtinis su kepta vištiena ir mocarela
(1)