1. Iš pradžių į gilesnį dubenį įpilame porą valgomųjų šaukštų alyvuogių aliejaus, išspaudžiame pusės žaliosios citrinos sulčių, suberiame susmulkintą imbiero kubelį (1 centimetro skersmens), įberiamem vištienos prieskonių pagal savo skonį. Viską išmaišome bei šiuo marinatu įtriname vištienos filė gabalėlius. Padedame maždaug 30 minučių į šaldytuvą.
2. Tuomet visas daržoves (išskyrus avokadą) susmulkiname šiaudeliais. Gilioje keptuvėje įkaitiname aliejų ant didelės kaitros, įmetame neluptą česnako skiltelę, pakepiname, suberiame svogūną bei salierą, paskrudiname. Po to suberiame bulves, pamaišome, sudedame morkas bei viską gerai paskrudiname. Paskui sumažiname kaitrą, užpilame verdančio vandens, kad apsemtų daržoves, įberiame druskos pagal skonį bei patroškiname maždaug 10 minučių.
3. Išimame iš šaldytuvo mėsą, nusausiname bei apkepame keptuvėje. Avokadą perpjauname per pusę, išimame kauliuką bei nulupame. Supjaustome skiltelėmis išilgai. Sriubą išpilstome į dubenėlius, uždedame ant viršaus riekelėmis supjaustytos vištienos bei avokado. Apibarstome šviežiai grūstais pipirais bei šviežio citrininio čiobrelio lapeliais. Skanaujame!