Vištienos krūtinėlė sūrio apvalkale

2018-02-22 Autorius Andželikos virtuvėlė

Vištienos krūtinėlė sūrio apvalkale

Ingredientai

    • vištienos krūtinėlės: 2
    • kiaušiniai: 2
    • miltai: 2 šaukštų
    • pienas: 2 šaukštų
    • tarkuotas kietasis sūris: 30 gramų
    • druska
    • pipirai
    • aliejus (kepimui)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių vištienos krūtinėles perpjauname į kepsnius, pagardiname pagal savo skonį druska bei pipirais.
  2. 2. Tuomet kiaušinius išplakame su pienu, įmaišome smulkiai sutarkuotą pamezano sūrį.
  3. 3. Po to mėsą apvoliojame miltuose, vėliau kiaušinių-pieno-parmezano plakinyje bei kepame keptuvėje įkaitintame aliejuje ant vidutininio kaitrumo ugnies iš abiejų pusių. Patiekiame su savo mėgiamu garnyru. Skanaujame!
Vištienos faršo kotletai su pievagrybiais
(5)