Šio vištienos plovo idėją nusižiūrėjau reklaminiame receptų žurnale ir gavosi labai vykęs patiekalas - visiems kas ragavo itin patiko. Be to, man buvo atradimas, kad čia puikiai tinka ciberžolės - prieskoniai ilgai gulėję mano lentynoje, niekaip nerasdavę sau pritaikymo. Dar man begaminant norėjosi šiek tiek pridėti kokio saldumo, tai yra saldžiarūgščio skonio (gal aš čia vaikystėje buvau per daug pripratusi prie įvairiausių valgyklinių plovų, kuriuos neretai pagardindavo kečupu), bet susilaikiau nepridėjusi cukraus ar kitų saldiklių - lengvą saldumą jam suteikė džiovintos slyvos, o vėliau tikrai nieko ir netrūko. Tad drąsiai rekomenduoju ir Jums šį fantastišką plovą su vištiena. :)
Raimondas Sturonas
Atsakyti