1. Iš pradžių į kefyrą suberkite sodą, išmaišykite bei palikite maždaug 5 minutėms. Paskui į kefyrą dėkite cukrų, druską - viską išmaišykite. Sudėkite miltus, prieš tai persijotus per sietelį. Miltų kiekį reguliuokite pačios, tešla neturi lipti prie rankų, bet ir neturi būti itin kieta. Užminkius, leiskite tešlai pastovėti maždaug pusvalandį.
2. Praėjus pusvalandžiui, užkaiskite aliejų. Užteks įpilti maždaug 5 milimetrus.
3. Po to kočiojame plonai tešlą, jos storis turi būti maždaug 8 milimetrai. Pjaustykite ją maždaug 5 centimetrų pločio juostelėmis. Kiekvienos juostelės viduryje darykite pjūvį bei apsukite tešlą.
4. Tada dėkite į gerai įkaitintą aliejų bei kepkite kol gražiai pageltonuos iš abiejų pusių. Pabarstykite cukraus pudra. Skanaukite!
Atsakinėjama į Komentarą