1. Pradžioje į vandenį dedame supjaustytą bulvę bei ją išverdame. Kai išvirs, nenupylus vandens sutriname iki vientisos masės, atvėsiname iki 40 laipsnių temperatūros.
2. Tuomet beriame cukrų, druską, pilame 150 mililitrų aliejaus, įsijojame 1 stiklinę miltų, išmaišome iki vientisos masės, paliekame maždaug 30 minučių pastovėti.
3. Tada supilame likusį aliejų, įsijojame likusius miltus, užminkome tešlą (miltų reikia tiek, kad tešla neliptų prie rankų; tešla gaunasi elastinga bei minkšta). Užminkytą tešlą palaikome šiltai maždaug 60 minučių, kad padvigubėtų.
4. Paskui tešlą daliname į dvi dalis, imame vieną dalį bei iškočiojame lakštą, aptepame aliejumi arba sviestu, beriame cukraus, barstome aguonomis, suvyniojame į vyniotinį bei pjaustome norimo dydžio bandeles. Dedame į kepimo skardą, aptepame cukraus bei vandens mišiniu arba kiaušinio ir vandens mišiniu. Kepame iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje, kol įgaus auksinę spalvą. Skanaus!