1. Pradžioje pasiruoškite tešlą. Pieną sumaišykite su cukrumi bei mielėmis. Įplakite kiaušinį bei sviestą. Po truputį berkite miltus bei minkykite tešlą. Kai suminkysite vientisą rutulį, dėkite jį į aliejumi pateptą dubenį, uždenkite švariu rankšluostėliu bei paliekite kambario temperatūroje, kol tešla padvigubės.
2. Tuomet kai tešla iškyla, ją perminkykite. Ant miltuoto stalviršio iškočiokite platų, kuo plonesnį, stačiakampį. Aptepkite jį su nutella bei apibarstykite sausainių trupiniais. Susukite vyniotinį ir, aštriu peiliu, pjaustykite griežinėliais. Dėliokite juos kepimo skardoje, pateptoje riebalais. Uždenkite rankšluosčiu bei dar maždaug 15-20 minučių pakildinkite.
3. Tada pieną išplakite su cukrumi bei tirpintu sviestu. Apšlakstykite, paruoštas kepti, bandeles.
4. Galiausiai pašaukite į orkaitę, įkaitintą iki 200 laipsnių temperatūros. Kepkite maždaug 35-40 minučių. Tikras skanumėlis!