Garnyras: Kepti pievagrybiai

Autorius apie receptą

Jei Jūs mėgstate pievagrybius, tai tada tikrai patiks ir šis receptas. Tokius pievagrybius galite skanauti ir vienus, ir patiekti kaip garnyrą. 

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia nuplaukite pievagrybius ir nedideliame puode įkaitinkite aliejų.
  2. 2. Meskite po kelis pievagrybius ir juos apkepkite po kelias minutes.
  3. kepami pievagrybiai
  4. 3. Po to pabarstykite mėgstamais prieskoniais ir patiekite. Štai ir viskas. Skanaus!
  5. 4. Patarimas: Skanaukite kol dar šilti, tada jie patys skaniausi!
  6. 5. Rekomendacija: Daugiau garnyrų receptų rasite: Garnyrai.

Atsiliepimai

Trinta šampinjonų sriuba su pienu ir grietinėle
(2)
Miško grybų sriuba su sorų kruopomis
(1)