Garnyras: Kepti pievagrybiai

2020-12-25 Autorius Jurgita - Jurgitos virtuvėlė

Garnyras: Kepti pievagrybiai
Jei Jūs mėgstate pievagrybius, tai tada tikrai patiks ir šis receptas. Tokius pievagrybius galite skanauti ir vienus, ir patiekti kaip garnyrą. 

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia nuplaukite pievagrybius ir nedideliame puode įkaitinkite aliejų.
  2. 2. Meskite po kelis pievagrybius ir juos apkepkite po kelias minutes.
  3. kepami pievagrybiai
  4. 3. Po to pabarstykite mėgstamais prieskoniais ir patiekite. Štai ir viskas. Skanaus!
  5. 4. Patarimas: Skanaukite kol dar šilti, tada jie patys skaniausi!
  6. 5. Rekomendacija: Daugiau garnyrų receptų rasite: Garnyrai.
Kiaulienos troškinys su marinuotomis voveraitėmis ir šonine
(2)