3. Tada sutrinkite, sudėkite sviestą. Kiaušinį išplakite su aliejumi, druska, pipirais, muskatu bei supilkite į bulvių masę. Išmaišykite bei berkite miltus.
4. Užminkykite vientisą tešlą. Padalinkite ją į 4 lygias dalis bei iš kiekvienos dalies suformokite ilgą, ploną ruloną. Pabarstykite miltais bei supjaustykite maždaug 1 centimetro dydžio gabaliukais.
5. Po to šakutės pagalba juos truputį paspauskite, kad įgautų formą.
6. Tuomet lašišos filė supjaustykite mažais gabaliukais bei apkepkite keptuvėje su šlakeliu aliejaus. Pabarstykite druska bei pipirais ir krapais.
7. Paskui virtinukus virkite dideliame kiekyje pasūdyto vandens. Kuomet jie iškyla į paviršių, yra išvirę. Nuvarvinkite bei dėkite į keptuvę su šaukštu ištirpinto sviesto, kartu sudėkite apkeptą lašišą, pakaitinkite bei patiekite karštus. Skanaukite!
8. Rekomendacija: Daugiau virtinukų receptų rasite: Virtinukai.
Jonita
Naudingas
(0)
Gaminau, labai puikiai gavosi, tikrai labai skanu. Truputuką gaminimas laiko užema, bet už tai skonis vertas pastangų. Nei vieno blogo komentaro iš valgytojų nesulaukiau. O pati tai galėčiau dvigubas porcijas sukirsti:))))
Atsakyti
Jonita
Atsakyti