saldinta stipri juoda kava: 1 puodelio (sulaistymui)
šokoladas (papuošimui)
biskvitai: 3
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių maskarponę sumaišykite su kondensuotu pienu (bus lengivau maišyti jei abu šie produktai bus kambario temperatūros). Jei nemėgstate itin saldžiai, kondensuoto pieno pilame mažiau. Tada suplakite grietinėlę iki standumo bei atsargiai įmaišykite į maskarponės masę. Supilkite išbrinkintą želatiną, vėl viską gerai išmaišykite ir štai kremas jau baigtas!
2. Tuomet biskvitų sulaistymui pasigaminkite puodelį saldintos juodos kavos. Vietoje jos, jei norisi, galima ant biskvito tepti mėgiamą uogienę.
3. Po to į torto formą dėkite biskvitą, sulaistykite kava (arba aptepkite uogiene) bei pilkite kremą, paskui vėl dėkite biskvitą, sulaistykite, vėl kremas ir taip toliau. Kadangi mano tortinė buvo truputį didesnė nei turimi biskvitai, kremas subėgo į kraštus, dėl to neprireikė papildomai aptepti kraštų.
4. Papuošimui apibarstykite sutarkuotu šokoladu, bet žinoma, galite puošti pagal savo fantaziją! Laikykite šaldytuve bent jau 3 valandas, aš pati laikiau per visą naktį. Skanaukite!