Kepta vištiena su medumi

Ingredientai

    • vištiena: 1 kilogramo (naudotos blauzdelės)
    • raudonojo vyno actas: 50 mililitrų
    • medus: 3 šaukštų
    • pipirai
    • druska
    • dž. žolelių mišinys: 1 šaukšto

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių vištieną pamarinuokite vyno acte maždaug pusvalandį.
  2. 2. Tuomet ištraukusios vištieną iš acto pabarstykite prieskoniais, gerai "pamasažuokite" bei guldykite į skardą skirtą kepimui.
  3. 3. Tada aptepkite su skystu medumi bei dėkite į orkaitę kepti maždaug pusvalandžiui iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje. Skanaukite!
  4. 4. Rekomendacija: Daugiau vištienos receptų rasite: Vištienos receptai.
  5. 5. Rekomendacija: Prie šios vištienos labai tinka Tobulai išvirti Basmati ryžiai.

Atsiliepimai

Vištienos iešmeliai su ryžiais
(2)
Apelsininė vištiena su soja, imbieru ir ryžių vyno actu
(5)
Pomidorinė kopūstų sriuba su vištiena
(4)