Kepti karšti lapiniai salierai

Autorius apie receptą

Tokie kepti lapiniai salierai patiks ne tik vegetarams. Tikrai labai skanus patiekalas, net ir tiems kas be mėsos patiekalų gyventi negali.

Ingredientai

    • nuskusti lapiniai salierai: 1
    • alyvuogių aliejus
    • čiobrelių lapeliai: 1 saujos
    • česnakas: 2 skiltelių (smulkiai supjaustytų)
    • druska
    • pipirai
    • vanduo: 3-4 valgomųjų šaukštų (arba sultinys)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia supjaustome salierą maždaug vieno centimetro dydžio kubeliais.
  2. 2. Įkaitiname keptuvę ir įpilame tris šaukštus aliejaus.
  3. įkaitinta keptuvė su aliejumi
  4. 3. Tada sumetame salierus, čiobrelius bei česnakus, įberiame druskos ir pipirų.
  5. 4. Viską išmaišome ir maždaug 5 minutes kepame ant stiprios ugnies, kad įgytų gražią spalvą.
  6. 5. Tuomet sumažiname ugnį, įpilame vandens arba sultinio, uždengiame dangčiu ir troškiname maždaug 25 minutes arba kol suminkštės. Patiekiame ir skanaujame!
  7. 6. Rekomendacija: Daugiau vegetariškų receptų rasite: Vegetariški patiekalai.

Atsiliepimai

Pupelių užtepėlė
(2)
Kepti kalafiorai orkaitėje su sūriu
(3)
Mango salsa su grilintu halloumi sūriu
(1)