Avienos skonis man yra niekada nenusibostantis. Ir paeksperimentuoti virtuvėje su ja labai įdomu, nes nesinori gaminti visada vienodai ir skonis gaunasi puikus. Pamėginkite ir Jūs šį labai geras keptos avienos keptuvėje receptą.
Ingredientai
maži avienos gabaliukai
muskato riešutais
stambiai grūsti čili pipirai
kmynai
druska
svogūnai: pagal skonį
švieži špinatai
česnakas
bulvės
druska
aliejus
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia ant avienos gabaliukų berkite tarkuotą muskato riešutą, čili pipirus, kmynus ir druską.
2. Palikite pasimarinuoti bent 60 minučių.
3. Per tą laiką nusiskuskite bulves.
4. Bulves plonai supjaustykite arba sutarkuokit ir pamerkiame į šaltą vandenį.
5. Po to avieną kepkite keptuvėje, į kepimo pabaigą sudėkite svogūną.
6. Bulves taip pat iškepkite, pagardinkite krapais ir druska.
7. Galiausiai kitoje keptuvėje apkepkite česnaką, sudėkite špinatus ir pakepkite tik kelias minutes, užberkite šiek tiek druskos.
8. Liko pati maloniausia procedūra - patiekti viską lėkštėje ir skanauti!;))