Labai paprasti, bet labai skanūs kiaulienos kepsniukai iškepti keptuvėje, patiekti su keptomis bulvėmis ir citrinomis. Jeigu tik mėgstate įvairiausius kiaulienos kepsnius, tai būtinai išmėginkite ir šiuos, tikrai nenusivilsite.
1. Pradžioje švariai nuplauname bulves bei paliekame su žievele.
2. Supjaustome kubeliais, užberiame druskos bei kepame gerai įkaitintoje keptuvėje su aliejumi, kol bulvės gražiai apskrus.
3. Tada sulėtiname ugnį, įpilame pusę puodelio vandens, uždengiame keptuvę dangčiu bei paliekame kepti maždaug 5 minutes. arba kol bulvės iškeps. Užberiame gerą saują svogūnų laiškų, permaišome bei atidedame į šalį.
4. Įkaitiname aliejų keptuvėje.
5. Sudedame nugarinės kepsnelius, užberiame druskos bei kepame maždaug 1-2 minutes.
6. Apverčiame, tuomet sudedame griežinėliais supjaustytą citriną, užberiame druskos bei dar pakepame apie 1-2 minutes. Skanaujam!