Keptuvėje keptos traškios šparaginės pupelės su džiūvėsėliais

2023-11-09 Autorius Ingrida - Kviečiu į virtuvę

Keptuvėje keptos traškios šparaginės pupelės su džiūvėsėliais
Šitaip iškeptos šparaginės pupelės gali būti nuostabus garnyras prie kepsnio, bet man pačiai jas skanu, valgyti ir vienas. Išmėginkite!

Ingredientai

    • šparaginės pupelės: 1 saujos
    • kiaušiniai: 1
    • druska
    • juodieji pipirai: žiupsnio
    • džiūvėsėliai: pagal poreikį
    • aliejus: šlakelio

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia šparagines pupeles dėkite į verdantį, pasūdytą vandenį ir pavirkite maždaug 5-7 minutes.
  2. 2. Po to išgriebkite iš puodo.
  3. 3. Tada kiaušinį išplakite šluotele su žiupsniu druskos bei pipirų.
  4. 4. Tuomet šparagines pupeles merkite į kiaušinio plakinį, apvoliokite džiuvėsėliuose.
  5. 5. Kepkite aliejuje iš visų pusių po kelias minutes.
  6. 6. Patiekite ir lepinkitės!
Kišas su špinatais, feta ir pomidorais
(1)