1. Pirmiausia įkaitinkime puode aliejaus ir apkepkime garstyčių ir kumino sėklytes, kol šios pradės spragsėti.
2. Tuomet sudėkime imbierą, aitriuosius pipirus, kvapniosios murėjos lapelius bei svogūnus ir apkepkime, kol svogūnai suminkštės ir taps beveik permatomi (neleidžiame jiems paruduoti).
3. Tada suberkime cibržolę ir druskos, gerai išmaišykime ir sudėkime moliūgo gabalėlius. Po minutėlės supilkime kokosų pieną ir vieną stiklinę (200 mililitrų) vandens. Palaukime kol užvirs ir virkime kartais pamaišydami kol moliūgo gabalėliai suminkštės.
4. Po to sudėkime krevetes bei špinatus ir pavirkime maždaug 5 minutes. Galiausiai supilkime actą ir gerai išmaišykime. Patiekime kaštą su ryžiais arba balta duonele. Puikus patiekalas! :)