Maltinukai su šv.kopūstais

Ingredientai

    • kalakutienos ir kiaulienos faršas: 300 gramų
    • švieži kopūstai
    • morkos: 1
    • bulvės: 2 (vidutinio dydžio)
    • svogūnai: 2
    • aliejus: trpučio
    • vanduo: 400 mililitrų
    • krapai
    • kvapieji pipirai: 5
    • lauro lapai: 1
    • prieskoninių žolelių mišinys: žiupsnio
    • druska
    • actas: nepilno šaukšto
    • cukrus: 1 šaukštelio

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių faršą pasiruošiame, kaip kotletams (pagal savo skonį).
  2. 2. Pasidarome nedidelius maltinukus, dedame į verdantį vandenį, kai užvirs, sudedame morkas, svogūną, kitą svogūną pakepiname ant šlakelio aliejaus, po maždaug 5 minučių virimo, sudedame bulves, supjaustytus kopūstus, prieskonius, kai užvirs, dar po maždaug 7 minučių virimo supilame actą, cukrų, pamaišome, uždengiame bei truputį palaikome uždengusios.
  3. 3. Valgome su grietine. Labai paprastas ir nesunkiai pagaminamas troškinukas. Skanaus!
  4. 4. Rekomendacija: Daugiau maltinukų receptų rasite: Maltinukai.

Atsiliepimai

Maltos kiaulienos iešmeliai su šonine
(8)
Vištienos-kalakutienos kotletai su sultinio padažu
(3)
Šparaginių pupelių troškinys su mėsa (faršu)
(2)
Nuodėmingai skanus jautienos troškinys meksikietiškai
(1)
Čili sriuba kaip čili picerijoje
(1)
Kalakutienos iešmeliai orkaitėje su jogurto padažu
(1)