marcipanų masė: ~150 gramų (manau nieko nenutiks, jei dėsite tiesiog trintus migdolus)
migdolų esencija: kelių lašų
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių moliūgą sutrinkite iki tyrelės (tą darykite smulkintuvo pagalba), sudėkite sodą bei palikite trumpam (turi suputoti).
2. Tuomet aliejų išplakite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, sumaišykite su miltais bei moliūgo tyre. Į gautą masę taip pat įmaišykite likusius ingredientus, supilkite į norimą formą.
3. Tada kepkite iki 170 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 50 minučių. Mėgaukitės!
4. Pastebėjimas: Šis pyragas labai įdomus, net neįmanoma pasakyti, kad jis moliūgų. Gardus ir drėgnas, taip pat labai greitai pradingo nuo stalo, kas yra pats nuostabiausias įvertinimas šeimoje.
5. Rekomendacija: Daugiau moliūgų pyragų receptų rasite: Moliūgų pyragai.