1. Iš pradžių puode užverdame sultinį, išjungiame bei laikome šiltai. Keptuvėje ištirpiname 2 valgomuosius šaukštus sviesto bei jam įkaitus pakepiname voveraites ir rūkytą vištieną.
2. Tuomet kitoje keptuvėje įkaitiname aliejų, pakepiname kubeliais susmulkintą svogūną, kol šis suminkštės, suberiame ryžius ir nuolatos maišydamos pakaitiname maždaug 2-3 minutes, kol ryžiai taps skaidrūs. Supilame vyną bei maišome tol, kol šis išgaruos.
3. Tada įpilame šiek tiek sultinio bei nuolatos atsargiai ir palengva maišome, kol ryžiai sugers sultinį. Vėl įpilame šiek tiek sultinio bei šį procesą kartojame tol, kol ryžiai bus visiškai išvirę (tai užtrunka maždaug 20 minučių). Likus porai minučių iki ryžių virimo pabaigos, įberiame druskos (aš pati druskos nebėriau, nes sultinys buvo iš pakelio ir sūrumo man užteko), šviežiai maltų pipirų, sudedame pakepintus grybus ir vištieną. Skanaujame!