1. Pradžioje kiaulės koją bei karkas gerai nuplauname po tekančiu vandeniu. Dedame į didelį puodą bei užverdame. Nugriebiame putas, sudedame lauro lapelius, pipirus, česnaką, druską, nuskustas morkas, petražolę bei salierą. Verdame ant vidutinės ugnies maždaug 2 – 2,5 valandos. Kol mėsa ganėtinai lengvai nersis nuo kaulo.
2. Tuomet išgriebiame mėsą bei daržoves iš sultinio. Morkas suspjaustome kubeliais, jei mažesnės galime pjaustyti griežinėliais, o likusias daržoves išmetame, jos savo "vaidmenį" šiame recepte jau atliko.
3. Mėsą nulupame nuo kaulo, odelę išmetame, mėsą suplėšome arba tiesiog supjaustome į nedidelius gabaliukus. Sudedame į norimo dydžio indelius arba stiklainėlius. Į sultinį įberiame šviežiai maltų pipirų, perkošiame bei supilame ant mėsos. Kai šaltiena pravės sudedame į šaldytuvą, kol visiškai sustings. O tuomet jau skanaujame!