1. Pastebėjimas: Šiame recepte yra naudojamas naminis migdolų pienas. Jo pasigaminti yra labai paprasta - 50 gramų migdolų pamirkome per naktį, ryte perplauname, suplakame maisto plaktuvu su 250 mililitrų vandens bei perkošiame per sietelį. Išspaudos idealiai tiks su uogomis, sveikam užkandžiui arba į įvairius desertus ir kepinius.
2. Iš pradžių sumaišome visus tešlai skirtus ingredientus. Leidžiame tešlai pastovėti maždaug 10–15 minučių. Kuo ilgiau tešla pastovi – tuo ji tampa tvirtesnė, šitaip lengviau tampa kepti blynelius.
3. Tuomet padaliname tešlą į du dubenėlius bei vieną sumaišome su neskrudintos kakavos milteliais, o kitą – su vanile.
4. Tada ant įkaitusio alyvų aliejaus šaukštu formuojame nedidelius blynelius. Vienam blyneliui – vienas kupinas valgalgomasis šaukštas tešlos.
Atsakinėjama į Komentarą