mėgstami prieskoniai (karis, raudonėlis ir panašiai)
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia sviestą supjaustome kubeliais.
2. Suberiame miltus, sumaišytus su druska, ir maišome kol susidarys trupiniai (rankomis ar mikseriu).
3. Išspaudžiame česnaką.
4. Tada po šaukštą pilame vandenį, kas kartą pamaišydamos. Vandens pilame tik tiek, kad tešlą sušoktų į rutulį.
5. Tešlą dedame į šaldytuvą ir palaikome bent jau 60 minučių
6. Patarimas: Šią tešlą galite laikyti šaldytuve kelias dienas, o šaldiklyje net apie mėnesį. Atšildyti tešlą reikia šaldytuve, jei ištraukėte iš šaldiklio.
7. Po to tešlą iškočiojame ir išklojame kepimo popieriumi ištiestą kepimo indą, palikdamos užlenktus kraštelius.
8. Tešlą subadome šakute ir kepame iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 15 minučių (ji neturi visiškai iškepti).
9. Per tą laiką, kol tešla kepa, galite paruošti įdarą. Kiaušinius lengvai paplakame, sudedame grietinę ir suberiame prieskonius.
10. Pievagrybius supjaustome plonomis riekelėmis.
11. Išimame iš orkaitės pagrindą, ant viršaus paskirstome faršą, išdėliojame pievagrybius.