Visada buvau kiek nusistačiusi dėl žalių kiaušinių vartojimo, bet pagaliau mano galvoje įvyko persilaužimas ir nusprendžiau neklausyti medikų gąsdinimų ir visiškai nesukti sau dėl to galvos. Iš tikrųjų tai net pusė pirktinių tortų būna paruošti su žaliais baltymais... Aš tiesiog kiaušinius labai gerai nuplaunu ir tuomet dar perlieju verdančiu vandeniu.
Beje, neseniai perskaičiau "Saldų gyvenimą Paryžiuje", kur pralinksmino paryžiečių reakcija, kai juos šeimininkas amerikietis perspėjo, kad "deserte bus neapdorotų kiaušinių" - "o tai kaip gi kitaip įmanoma paruošti desertą be kiaušinių?" nustebo visi... Tad drąsiai gaminkite šį fantastiškai skanų tiramisu su maskarpone, be grietinėlės. Esu visiškai tikra, kad patiks. :)