1. Iš pradžių vištienos sparnelius nuplaukite, perpjaukite į dvi dalis, apibarstykite druska, paprikos milteliais, čili pipirais (jeigu naudosite) bei palikite pastovėti maždaug 20 minučių.
2. Po to miltus persijokite į dubenį, berkite dar žiupsnelį druskos, vištienos prieskonius, cukrų bei išmaišykite. Dėkite kiaušinio baltymą bei dar kartą išmaišykite. Vištienos sparnelius gerai apvoliokite miltų ir prieskonių mišinyje bei kepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje, iš abiejų pusių, kol sparneliai iškeps. Patiekite ir skanaukite!
3. Patarimas: Į keptuvę pilkite nemažai aliejaus (turėtų būti apsemta mažiausiai puse sparnelio). Kai jau aliejus įkais, ugnį primažinkite, nes viršus apdegs, o sparneliai dar bus neiškepę.
4. Rekomendacija: Daugiau vištienos sparnelių paruošimo receptų rasite: Vištienos sparneliai.