Virti ryžiai su keptomis krevetėmis ir česnakais

2017-10-17 Autorius oSkanu.lt

Virti ryžiai su keptomis krevetėmis ir česnakais

Ingredientai

    • krevetės: 200 gramų
    • ryžiai: 100 gramų
    • česnakas: 4 skiltelės
    • baltas vynas: 50 mililitrų
    • rozmarinas (geriausiai šviežias, bet tiks ir džiovintas)
    • krapai
    • pipirai
    • druska
    • aliejus: kepimui

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia krevetes atšildykime. Ryžius išvirkime, perliekime šaltu vandeniu bei nuvarvinkime. Česnaką supjaustykime bei kartu su krevetėmis ir prieskoniais pakepinkime šlakelyje aliejaus, supilkime vyną, apie viena minutę patroškinkime. Suverskime ryžius, pasūdykime pagal skonį, dar kelias minutes patroškinkime. Paprasta ir skanu!
  2. 2. Patarimas: Patiekalas bus skanesnis su balto vyno taure.
  3. 3. Rekomendacija: Daugiau virtų ryžių receptų rasite: Virtų ryžių receptai.
Makaronai su lašiša ir krevetėmis
(1)
Kuskusas su jūros gėrybėmis ir daržovėmis
(1)
Ispaniška paelija - paelja iš Maljorkos su vištiena, krevetėmis ir midijomis
(1)
Laksa su krevetėmis (aštri makaronų sriuba)
(2)
Makaronai su didžiosiomis krevetėmis
(2)
Krevetės ant laužo (žarijų) ir 2 padažai prie jų
(4)
Įdaryti kalmarai su daržovėmis graikiškai
(1)