Autorius apie receptą
Virtų plaučių paštetas. Jei sakysite, ko tik tu neprisigalvoji pasigaminti, tai galiu pasakyti, kad tai ne mano sugalvotas receptas. Bet internete galima rasti daug receptų, kurių autoriai puikiai žino kaip prigaminti visokiausių patiekalų su subproduktais. Tikrai galiu Jums pasakyti, kad subproduktai tampa ir mano, jei ne slapta meile, tai bent jau slaptu susižavėjimu. Originaliai autorė jį vadina plauštetas (plaučiai + paštetas). Tačiau galiu drąsiai pasakyti, kad tikrai labai geras ir jei atvirai tai man net skanesnis už
kepenėlių paštetą. Gavosi švelnesnio skonio, kremiškas ir glotnus (šioje vietoje labai padeda ir pašteto pertrynimas per sietelį).
Gaminsiu tikrai ne kartą, kai tik tų plaučių turėsiu.
Beje, kaip
virti plaučius jau buvau parašiusi.
Atsiliepimai