Vištiena su pankoliais ir morkomis

2018-10-21 Autorius Agnės užrašinė

Vištiena su pankoliais ir morkomis

Ingredientai

    • vidinė vištienos filė: 400 gramų (tinka ir kitos vištienos dalys)
    • švieži pankoliai: 1
    • morkos: 3 (didesnės)
    • curry-mango prieskonių mišinys (arba tiesiog karis)
    • druska
    • pipirai
    • išvirti ryžiai: 200 gramų
    • sojų padažas

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių vištieną supjaustykite juostelėmis, suprieskoniuokite su curry-mango bei mažiausiai 15 minučių pamarinuokite.
  2. 2. Tuomet morkas bei pankolius supjaustykite juostelėmis. Morkas dėkite į įkaitintą keptuvę, po 5 minučių sudėkite ir pankolius, uždenkite bei patroškinkite, kol suminkštės. Padruskinkite ir papipirinkite pagal savo skonį.
  3. 3. Tada vištieną verskite į kitą keptuvę, apkepinkite, paskui sumaišykite su daržovėmis bei dar kelias minutes patroškinkite. Daržovės privalo neišskysti, todėl stebėkite kepimo procesą ir netroškinkite per ilgai.
  4. 4. Rekomenduotina valgyti su virtais ryžiais bei sojos padažu, bet skanu ir be jų. Skanaukite!
  5. 5. Rekomendacija: Daugiau receptų iš vištienos filė rasite: Vištienos filė patiekalai.
Recepto autorius Agnės užrašinė

Atsakinėjama į Komentarą

Kinietiški vištienos sparneliai
(4)