1. Iš pradžių miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, suberkite ant lentos, viduryje padarykite duobutę. Į ją berkite šaukštą cukraus, vanilinį cukrų, įpilkite porą šaukštų vandens bei su dalimi miltų užminkykite minkštą tešlą.
2. Tuomet uždėkite 125 gramų gabaliukais supjaustyto sviesto bei su likusiais miltais užminkykite tešlą.
3. Tada tešla išklokite 26 centimetrų skersmens kepimo formos (nuimamais kraštais) dugną bei sieneles (kelių centimetrų aukščio). Dugną subadykite šakute bei dėkite į karštą orkaitę maždaug 15 minučių.
4. Likusį sviestą išsukite su cukrumi, kiaušinių tryniais. Įmaišykite cukatus, aguonas, krakmolą bei džiūvėsėlius. Kai masė jau gerai išsukta, atsargiai įmaišykite iki baltų putų išplaktus kiaušinių baltymus.
5. Po to gautą masę tepkite ant iškepto torto pagrindo. Kepkite vidutinio karštumo orkaitėje maždaug 60 minučių - tol, kol užpilta masė sukietėja bei pagelsta.
7. Pastebėjimas: Tortą yra rekomenduotina puošti tą pačią dieną, kai planuojate patiekti, kad vaisiai neapdžiūtų. Jeigu tokios galimybės nėra, tuomet galite papuošti ir iš vakaro, o tortą aplieti žele.
8. Rekomendacija: Daugiau tortų receptų rasite: Tortai.