1. Kepsniai: Pirmiausia mėsą supjaustykite maždaug vieno centimetro storio kepsniais. Supjaustykite svogūną, sudėkite ant mėsos, užpilkite 2 valgomuosius šaukštus acto, 1 šaukštą cukraus, druskos pagal skonį, mėgstmaų prieskonių ir šaukštą aliejaus. Palikite marinuotis per visą naktį.
2. Svogūnai: Supjaustykite svogūnus, užpilkite karštu vandeniu (po užvirimo palaukiame 5 minutes), pilkite šaukštą acto, 1,5 šaukšto cukraus bei šiek tiek druskos. Palikite per naktį.
3. Kitą dieną iškepkitė mėsą ant grotelių arba 160-170 laipsnių temperatūros orkaitėje. Patiekite su svogūnais ir mėgaukitės!
4. Rekomendacija: Daugiau kepsnių receptų rasite: Kepsniai.
Atsakinėjama į Komentarą